Winkel

Huisgemaakte producten / Twentse delicatessen

HUISGEMAAKTE DELICATESSEN

Doordat Gastrobar bij Rozendaal nauw samenwerkt met diverse Twentse bedrijven die gespecialiseerd zijn in streekproducten kunnen wij een ruim assortiment bieden. Daarnaast beschikken we over ons eigen huismerk (GB) en een assortiment heerlijke Spaanse- en Italiaanse streekproducten die wij rechtstreeks inkopen in het land van origine en een ruime keuze hoogwaardige wijnen.

Wijnen

Wij bieden een ruime keuze hoogwaardige wijnen (wit, rood, mousserend, rose, huiswijnen) Deze wijnen bieden wij aan in samenwerking met Elhorst Wijnen, daarnaast volgen we uiteraard de trends en is b.v. ook een POS wijn bij ons verkrijgbaar. De wijnen zijn per fles of per doos te koop.

Wijnkaart

Streekproducten

Doordat Gastrobar bij Rozendaal nauw samenwerkt met diverse Twentse bedrijven die gespecialiseerd zijn in streekproducten kunnen wij een ruim assortiment bieden op dit gebied. Daarnaast beschikken we over een assortiment heerlijke Spaanse- en Italiaanse streekproducten die wij rechtstreeks inkopen in het land van origine.

Delicatessenkaart

HUISGEMAAKTE PRODUCTEN (GB)

Voor de hobbykoks en fijnproevers heeft Gastrobar bij Rozendaal een eigen huismerk (GB), o.a. fonds, jus, huisgemaakte terrines, huis gerookte zalm, en nog veel meer. Allemaal te koop in onze winkel!

Delicatessenkaart

Verse seizoensproducten

Gastrobar bij Rozendaal biedt een unieke service speciaal voor de liefhebber van luxe verse seizoensproducten. Van verse hele kreeften tot eendenlever, verse truffel, oesters, kalfszwezerik. Een telefoontje een dag van tevoren en wij zorgen ervoor dat je het de volgende dag vers bij ons af kunt halen.

Delicatessenkaart