ROZENDAALS WINKELTJE

veel om van te smullen

HUISGEMAAKTE DELICATESSEN VERSE SEIZOENSPRODUCTEN

Rozendaals winkeltje is er, om lekkere dingen te delen. Of het nu om wijn gaat, verse kreeft, wild, of seizoensproducten als asperges. Niets is te gek. Mede omdat Rozendaal intensief samenwerkt met Twentse bedrijven.

En daar pik je dan graag een graantje van mee toch?

Overtuig jezelf en kom eens proeven.

Wijnen

Gaat u voor een Vinho Verde uit Portugal, een Verdejo, een Grauburgunder of een Italiaanse Pino Grigio? Rose of rood? Een lekkere Tempranillo, een Negroamaro of een heerlijke dessert wijn? Als al die namen u niets zeggen, komt u toch gewoon eens proeven!

neem contact op

Streekproducten

Gastrobar bij Rozendaal werkt nauw samen met diverse Twentse bedrijven die gespecialiseerd zijn in streekproducten. Ons winkeltje biedt een ruim assortiment. Daarnaast is er keuze uit een scala aan Spaanse en Italiaanse streekproducten. En allemaal rechtstreeks uit het het land van origine.

neem contact op

HUISGEMAAKTE PRODUCTEN (GB)

Voor de hobbykoks en fijnproevers heeft Gastrobar bij Rozendaal een eigen huismerk (GB), met heerlijke fonds, jus, huisgemaakte terrines, huis gerookte zalm, en.......... kom gewoon lekkerbekken in onze winkel.

neem contact op

Verse seizoensproducten

Gastrobar bij Rozendaal biedt een unieke service speciaal voor de liefhebber van luxe verse seizoensproducten. Van verse hele kreeften tot eendenlever, verse truffel, oesters, kalfszwezerik. Een telefoontje een dag van tevoren en wij zorgen ervoor dat je het de volgende dag vers bij ons af kunt halen. Kan het nog eenvoudiger?

neem contact op